Garantia produselor vandute de catre Nails-Cosmetics.ro

     Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Silcare.ro beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

     Conditiile acordarii garantiei difera de la caz la caz, pentru persoane fizice, respectiv, pentru persoane juridice. 

     In acest sens, garantia va fi acordata diferentiat, in conditiile legislatiei speciale privind garantiile produselor, respectiv, in conditiile Codului Civil.

         Produse cu certificat de garantie emis de producator

     Pentru o parte dintre produsele vandute de Silcare.ro vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

      Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat sau sa il trimiti la sediu nostru, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

       Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

        Daca nu ai primit certificatul de garantie pe email / in contul tau de client sau tiparit te rugam sa ne anunti in cel mult 72 ore de la primirea produsului.